Pelerinajul de la Iaşi: mii de oameni se află la coadă

Mii de pelerini se află miercuri seara la coadă pentru a ajunge în faţa raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Racla este depusă în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

441 afișări
Imaginea articolului Pelerinajul de la Iaşi: mii de oameni se află la coadă

Pelerinajul de la Iaşi: mii de oameni se află la coadă

Peste 2.000 de persoane se află miercuri seara în curtea Catedralei ieşene. Oamenii au aşteptat ore întregi pentru a ajunge în faţa raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Pelerinajul a început sâmbătă şi se estimează că până în prezent, prin faţa raclei au trecut peste 112.000 de oameni.

136 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor ameţeli, dureri abdominale, dar şi crize de hipertensiune arteriala şi hipoglicemie. Nouă pelerini au fost transportaţi la spital.

Racla Sfintei Cuvioase Parascheva va rămâne afară până sâmbătă, 15 octombrie. Dacă numărul de pelerini va fi mare în ultima zi a pelerinajului, aşezarea sfintelor moaşte în Catedrala Mitropolitană va fi amânată până când procesiunea va putea fi organizată în interior, anunţă organizatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici