Pensionări pe bandă rulantă la MApN | Ministrul Fifor caută soluţii pentru ocuparea a 3.000 de funcţii rămase VACANTE

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a precizat, miercuri, că 3000 de angajaţi MApN s-au pensionat în ultima perioadă, din toate zonele de încadrare, el arătând că se dispun măsuri pentru încadrarea de personal pe funcţiile rămase vacante.

1369 afișări
Imaginea articolului Pensionări pe bandă rulantă la MApN | Ministrul Fifor caută soluţii pentru ocuparea a 3.000 de funcţii rămase VACANTE

Pensionări pe bandă rulantă la MApN | Ministrul Fifor caută soluţii pentru : În MApN avem 3000 de angajaţi care s-au pensionat; dispunem măsuri pentru încadrare

„Evaluarea noastră este undeva la 3000 de persoane care s-au pensionat. Avem şi programe de completare a acestor funcţii pentru că Armata română este un organism viu. Practic, în fiecare moment există schimbul acesta de cadre şi suntem preocupaţi să fim într-un anume grafic şi cu încadrarea pe funcţii”, a spus Fifor.

„Au plecat din toate zonele de încadrare. Suntem în faza în care dispunem măsuri pentru încadrare pentru că nu putem lăsa Armata Română cu funcţiile neîncadrate”, a adăugat Fifor, care a dat asigurări că drepturile salariale ale militarilor vor fi achitate la timp, „ fără nicun fel de emoţie”, şi că există acoperirea bugetară necesară plăţii salariilor.

„Încadrarea promoţiei asigură numai o parte din necesarul de încadrare pentru Armată. Există posibilitatea atragerii din sursă externă, avem un program pentru rezervişti, încercăm să asigurăm capabilităţile Armatei pentru intervenţie în orice moment (...) Toate funcţiile încadrate la nivelul Statului Major General sunt funcţii cu experienţă, sunt oameni cu vechime, care ştiu ce au de făcut”, a mai spus Fifor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici