Video Pensionarii au protestat la Guvern şi la Parlament

Pensionarii din Galaţi, care dimineaţă au protestat în Piaţa Victoriei, au încheiat fără incidente şi acţiunea de protest din faţa Palatului Parlamentului, unde au simulat o slujbă de înmormântare pentru preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc.

34 afișări

După ce au protestat două ore în faţa sediului Guvernului, pensionarii au plecat cu două microbuze spre Palatul Parlamentului, unde au continuat acţiunea de protest pentru încă două ore.

Pichetarea Palatului Parlamentului s-a încheiat fără incidente.

La scurt timp de la începerea protestului de la Palatul Parlamentului, alte aproximativ 50 de persoane tinere, angajaţi din sănătate, se alăturaseră pensionarilor.

Unul dintre tineri, de aproximativ 30 de ani, ţinea în mână un banner negru pe care scria cu alb "Trăim spectaculos".

Protestarii au strigat "Hoţii", "Demisia", "Jos Băsescu", "Nesimţiţii", au fluturat trei steaguri ale României şi au adus un sicriu, pe care erau lipite bannere pe care scria "Videanu, Blaga, Udrea, Şeitan, Berceanu, în iad", "Ăla mic şi ală chior şi-au bătut joc de popor", "Jos Roberta Anastase cu mintea şi cu fusta scurtă", "Jos Guvernul, jos Băsescu".

Patru pensionari au luat sicriul pe umeri şi s-au plimbat cu el prin faţa protestarilor, simulând o slujbă de înmormântare.

Pensionarii au venit cu pancarte şi bannere pe care scria "Jos căpuşele!", "Jos paraziţii", "Jos dinastiile Băsescu, Prigoană, etc, îmbogăţiţi pe cârca amărâţilor" "Jos călăul Băsescu!, "Jos gaşca de gunoieri şi bulibaşi", "Jos Băsescu, jos dictatorul beţiv şi hoţ", "Guvernul Boc= moartea pensionarilor".

În paralel cu acţiunea de la Bucureşti, s-a derulat o alta la Galaţi unde membri ai Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere au organizat, luni, de la ora 9.00, un marş de protest pe cele mai importante străzi ale municipiului Galaţi.

Aproximativ 40 de pensionari gălăţeni au protestat şi în 25 mai în faţa Ministerului Muncii, iar apoi au mers la Palatul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici