Pentagonul şi-a spus părerea despre moartea lui Prigojin, cel despre care Putin afirma că a „făcut greşeli grave în viaţă”

Oficiali americani şi occidentali au declarat că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deşi ar fi şi alte posibilităţi, cum ar fi combustibilul alterat, potrivit New York Times.

1430 afișări
Imaginea articolului Pentagonul şi-a spus părerea despre moartea lui Prigojin, cel despre care Putin afirma că a „făcut greşeli grave în viaţă”

Pentagonul şi-a spus părerea despre moartea lui Prigojin, cel despre care Putin a spus că a „făcut greşeli grave în viaţă”

Oficiali americani şi alţi oficiali occidentali au declarat că rapoartele preliminare ale serviciilor de informaţii i-au făcut să creadă că o explozie la bordul avionului în care se afla liderul mercenar rus Evgheni Prigojin a doborât cel mai probabil aeronava miercuri, ucigând toţi pasagerii de la bord.

Pentagonul a declarat joi că „este probabil ca Prigozhin să fi fost ucis”.

Oficiali americani şi occidentali au declarat că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deşi sunt explorate şi alte posibilităţi, cum ar fi combustibilul alterat.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, în primele sale comentarii de la prăbuşirea avionului, a vorbit despre moartea lui Prigozhin, referindu-se la el la timpul trecut în timpul unei întâlniri televizate. „A făcut câteva greşeli grave în viaţă, dar a obţinut şi rezultatele necesare”, a spus el.

Prigozhin a fondat şi a condus grupul militar privat Wagner, care a obţinut câştiguri semnificative pe câmpul de luptă în Ucraina, înainte de a organiza o scurtă revoltă împotriva conducerii militare a Rusiei în luna iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pentagon,
prigozhin,
ucis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici