Percheziţii DIICOT în Cluj. 16 kilograme de canabis au fost confiscate

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Cluj au confiscat peste 16 kilograme de canabis în urma a două percheziţii efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri.

459 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DIICOT în Cluj. 16 kilograme de canabis au fost confiscate

Potrivit poliţiştilor, joi au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, emise pe numele a 3 bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Din cercetări a reieşit că, în perioada toamna anului 2021 – vara anului 2022, cei bănuiţi ar fi achiziţionat, deţinut şi vândut droguri consumatorilor din judeţele Cluj, Mureş şi Dolj.

De asemenea, la sfârşitul lunii mai 2022, o persoană bănuită, în baza unei înţelegeri prealabile cu o altă persoană, s-ar fi deplasat în Spania, în zona Barcelona, de unde ar fi procurat 13,88 kg de canabis. Drogurile ar fi fost introduse în România prin intermediul unei firme de coletărie.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 16 kilograme de cannabis şi 600 de grame de cocaină, două grindere, 85 de pungi cu urme de substanţe, 233 de pungi prevăzute cu ziplock goale, un kit, 14.200 de lei, 500 de euro şi 400 de dolari.

Pe numele celor 3, procurorii DIICOT au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici