Percheziţii în Bucureşti. Mai multe persoane sunt bănuite că falsificau acte de înmatriculare a maşinilor

  • Patru percheziţii au loc joi în Bucureşti şi Ilfov la persoane bănuite că înmatriculau ilegal maşini.
  • Au fost înmatriculate zeci de maşini, între care 2 de 150.000 de euro căutate în Franţa şi Germania
  • Anchetatorii verifică şi alte 750 de autovehicule înmatriculate pe o singură persoană
1426 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti. Mai multe persoane sunt bănuite că falsificau acte de înmatriculare a maşinilor

Sursa: Profimedia Images

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari fac 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov la 4 persoane bănuite de mai multe infracţiuni, între care complicitate la fals intelectual privind înmatricularea provizorie în circulaţie a 31 de autovehicule.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2019-februarie 2020.

Din cercetări a reieşit că au fost înmatriculate provizoriu în circulaţie şi două maşini urmărite de autorităţile din Franţa şi Germania, a căror valoare se ridică la 150.000 de euro.

Autovehiculele au fost descoperite şi indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Se vor face cercetări şi pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucureşti.

O femeie şi 3 bărbaţi urmează să fie audiaţi.

La descinderi participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici