Video Percheziţii în Ferentari şi 20 de persoane audiate pentru trafic cu droguri

Procurori, poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt, marţi dimineaţa, 14 locuinţe din zona Ferentari, fiind ridicate 20 de persoane, majoritatea din clanul Capai, pentru a fi audiate în legătură cu acţiuni de trafic stradal de droguri.

462 afișări

Marţi, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Bucureşti, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO şi ai SCCO Ilfov, sprijiniţi de efective de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile "Vlad Ţepeş", au procedat la derularea unei ample acţiuni de combatere a traficului stradal de droguri de risc şi de mare risc, pe raza sectorului 5 din municipiul Bucureşti - zona Ferentari.

Percheziţiile au început simultan în 14 locuinţe, aparţinând mai multor inculpaţi, în urma cărora au fost descoperite aproximativ 700 de grame de heroină pregătită pentru vânzare, importante cantităţi de bijuterii din aur şi mari sume de bani.

Cercetările au stabilit faptul că mare parte din persoanele cercetate sunt membri ai clanului Capai care derulează în zona Ferentari o gamă largă de activităţi infracţionale.

Au fost aduse la sediul DIICOT Bucureşti aproximativ 20 de persoane, faţă de care urmează a se proceda la luarea măsurilor preventive sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc şi sesizarea instanţei de judecată competentă pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici