Percheziţii în patru judeţe şi în Capitală la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Capitală şi în patru judeţe, într-un dosar în care sunt urmărite penal 33 de persoane suspectate că ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport produs petrolier care tranzitează localităţi din Argeş.

1196 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în patru judeţe şi în Capitală la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere

Percheziţii în patru judeţe şi în Capitală la persoane suspectate de furturi din conducte petroliere (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Argeş, începând cu ora 6.00 poliţişti de la IPJ Argeş, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din IGPR, fac 32 de percheziţii domiciliare - 21 în judeţul Argeş, cinci în judeţul Olt, trei în Gorj, una în Dolj şi două în Bucureşti.

Acţiunea, la care participă peste 100 de poliţişti şi jandarmi, vizează o grupare infracţională suspectată de furt în formă continuată, în acest dosar fiind începută urmărirea penală în cazul a 33 de persoane.

Conform sursei citate, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent persoanele vizate în acest dosar ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale şi care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic.

Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei, mai spune sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici