Percheziţii în Prahova la hoţi de marfă din TIR-uri

Poliţişti din Prahova fac, joi, 23 de percheziţii în judeţul Prahova, la persoane bănuite de furturi de marfă din TIR-uri. 29 persoane vor fi audiate.

612 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Prahova la hoţi de marfă din TIR-uri

Percheziţii în Prahova la hoţi de marfă din TIR-uri

Percheziţiile la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din TIR-uri au loc în contextul în care din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – mai a.c., suspecţii au furat bunuri din TIR-uri care transportau marfă de la depozitele unor centre comerciale.

Ulterior, vindeau bunurile către diverse magazine din judeţul Prahova sau către diverse persoane.

29 de persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 200.000 de lei.

La percheziţii participă şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici