Percheziţii într-un caz de delapidare. Prejudiciul se ridică la peste trei milioane de euro

Poliţiştii fac miercuri dimineaţa 14 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Ilfov într-un dosar de delapidare, în care prejudiciul depăşeşte 3 milioane de euro.

583 afișări
Imaginea articolului Percheziţii într-un caz de delapidare. Prejudiciul se ridică la peste trei milioane de euro

Percheziţii într-un caz de delapidare. Prejudiciul se ridică la peste trei milioane de euro

Potrivit IGPR, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice pun în aplicare 14 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Ilfov, la sediul unei instituţii publice, la locuinţele persoanelor şi la sediile/punctele de lucru ale firmelor implicate în activitatea infracţională, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru delapidare, în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave.

De asemenea, cinci suspecţi vor fi duşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2018 – 2022, 5 persoane şi-ar fi însuşit din gestiunea unei societăţi comerciale 15.520.918 lei (peste 3 milioane de euro), fără ca aceşti bani să fie folosiţi în realizarea obiectului de activitate al societăţii sau reprezentând plăţi aferente unor operaţiuni comerciale care nu s-ar fi derulat în realitate.

La acţiune participă şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţie Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici