Percheziţii la Garda Forestieră Braşov într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual: Prejudiciul, estimat la 1 milion de lei

Poliţiştii au descins, marţi, la sediul Gărzii Forestiere Braşov unde fac percheziţii într-un dosar de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, fiind vizate achiziţiile făcute în perioada 2011-2018. Alte două percheziţii au loc în Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

704 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Garda Forestieră Braşov într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual: Prejudiciul, estimat la 1 milion de lei

Percheziţii la Garda Forestieră Braşov într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice fac, marţi, trei percheziţii în Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la aproximativ 1.000.000 lei.

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor se vor ridica documente şi se vor efectua activităţi procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situaţiei de drept. Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, beneficiază de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic Braşov”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

În Braşov percheziţiile au loc la sediul Gărzii Forestiere Braşov, iar şeful instituţiei, Cristian Ignat, a declarat că sunt vizate achiziţiile publice făcute în perioada 2011-2018.

Taguri:
percheziţii,
abuz,
fals

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici