Pericol la Casa de Pensii Alba. Clădirea a fost evacuată, după ce s-a simţit un miros înecăcios

30 de persoiane s-au autoevacuat, joi, din sediul Casei de Pensii Alba după ce în clădire s-a simţit un miros puternic şi înecăcios. Pompierii sunt la faţa locului.

92 afișări
Imaginea articolului Pericol la Casa de Pensii Alba. Clădirea a fost evacuată, după ce s-a simţit un miros înecăcios

Pericol la Casa de Pensii Alba. Clădirea a fost evacuată, după ce s-a simţit un miros înecăcios

Potrivit ISU Alba, pompierii intervin pentru efectuarea unor măsurători a unor posibile substanţe, după ce au fost sesizaţi despre un miros puternic şi înecăcios la Casa de Pensii Alba.

Din clădire s-au autoevacuat 30 de persoane, atât angajaţi, cât şi persoane din sală.

„Ca urmare a măsurătorilor efectuate de pompierii militari cu aparatul multigaz din dotarea autospecialei, valorile de detecţie au fost normale. A fost solicitat sprijin de la APM Alba pentru laboratorul mobil în vederea efectuării de măsurători suplimentare”, a transmis ISU Alba.

De asemenea, o persoană care acuza dificultăţi în respiraţie a fost asistată medical de un echipaj SAJ şi ulterior a fost transportată la UPU Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici