Persoană în stare de ebrietate, la examenul de permis. Ce alcoolemie avea candidatul

  • O persoană în stare de ebrietate s-a prezentat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Candidatul avea o alcoolemie de 0,45 mg/ l.
  • Candidatul avea o alcoolemie de 0,45 mg/ l.
  • Alcoolemia a fost stabilită la sediul Poliţiei Brăila, unde a fost dusă persoana care mirosea a alcool.
1095 afișări
Imaginea articolului Persoană în stare de ebrietate, la examenul de permis. Ce alcoolemie avea candidatul

Persoană în stare de ebrietate, la examenul de permis. Ce alcoolemie avea candidatul

Incidentul a avut loc vineri, la Brăila. Unul dintre candidaţii care s-au prezentat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere era în stare de ebrietate.
 
Examinatorii au observat că mirosea a alcool şi l-au condus la sediul Poliţie pentru a-l testa cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat o alcoolemie de  0,45 mg/ l.

„În cursul acestei zile fost adusă la sediul Politiei o persoană ce urma a susţine examenul pentru obţinerea permisului de conducere pentru a fi testată cu aparatul etilotest, întrucât s-a constatat faptul că aceasta emana halenă alcoolică. A rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/ l”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Persoana a fost respinsă la proba practică şi nu poate fi pedepsită deoarece nu a condus maşina în stare de ebrietate. El se poate reprograma pentru un nou examen.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici