Persoanele singure, cu venituri mai mici de 50 de lei, vor primi ajutoare financiare

Aproximativ 2.500 de persoane singure, care au venituri din pensii, ajutoare şi indemnizaţii acordate din bugetul de stat sau bugetul asigurărilor sociale de stat, mai mici de 50 de lei, vor primi ajutoare financiare, informează, vineri, Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse (MMFES).

797 afișări
Imaginea articolului Persoanele singure, cu venituri mai mici de 50 de lei, vor primi ajutoare financiare

Persoanele singure, cu venituri mai mici de 50 de lei, vor primi ajutoare financiare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit MMFES, Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, hotărârea privind acordarea de ajutoare financiare persoanelor singure, care nu se află în întreţinerea unor persoane şi care au venituri din pensii, ajutoare şi indemnizaţii acordate din bugetul de stat sau bugetul asigurărilor sociale de stat de până la 50 lei.

"În urma anchetelor sociale desfăşurate de direcţiile de muncă şi incluziune socială judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti au fost identificate aproximativ 2.500 de persoane în această situaţie, care vor primi ajutoare în limita sumei totale de 1.500.000 lei", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Potrivit MMFES, sumele care se acordă cu titlu de ajutoare financiare vor fi suportate din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul ministerului pe anul 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici