Peste 1,5 milioane de persoane au tranzitat frontierele în perioada minivacanţei

Peste 1,5 milioane de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei în perioada minivacanţei de 1 iunie şi de Rusalii.

69 afișări
Imaginea articolului Peste 1,5 milioane de persoane au tranzitat frontierele în perioada minivacanţei

Potrivit Poliţiei de frontieră, în perioada 1-6 iunie, prin punctele de trecere au efectuat formalităţile de control peste 1,5 milioane de persoane, cetăţeni români şi străini, şi aproximativ 380.000 de mijloace de transport, atât la intrarea în ţară, cât şi la ieşire.

Comparativ cu perioada similară a anului trecut, în acest an se constată o creştere de peste 60% raportat la numărul de persoane şi aproape 80% la mijloace de transport.

Cea mai tranzitată frontieră a fost cea cu Bulgaria, pe unde, în acelaşi interval de timp, au efectuat formalităţile aproximativ 455.000 de persoane şi 150.000 de mijloace de transport, precum şi cea cu Ungaria, cu 390.000 de persoane şi 144.000 de mijloace de transport, pe ambele sensuri de deplasare.

De asemenea, valori de trafic ridicate s-au înregistrat şi la frontiera aeriană, cu peste 340.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici