Peste 100 de militari au intervenit pentru înlăturarea zăpezii în Bucureşti, Tulcea şi Constanţa

Peste 100 de militari români au continuat acţiunile pentru limitarea efectelor ninsorilor abundente din ultima perioadă, în Bucureşti şi în judeţele Tulcea şi Constanţa, în timp ce un remorcher fluvial asigură transportul între localităţile Tulcea şi Tudor Vladimirescu.

185 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de militari au intervenit pentru înlăturarea zăpezii în Bucureşti, Tulcea şi Constanţa

Peste 100 de militari au intervenit pentru înlăturarea zăpezii în Bucureşti, Tulcea şi Constanţa (magine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), joi, militarii români au continuat intervenţiile în sprijinul populaţiei afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

"În Bucureşti, 53 de militari de la Brigada 30 Gardă <<Mihai Viteazul>> acţionează pentru îndepărtarea zăpezii de pe spaţiile pietonale din zona Pieţei Alba Iulia, 25 de militari de la Batalionul 96 Geniu <<Dr. Joseph Kruzel>> deszăpezesc străzile laterale din jurul Complexului Orizont, în cartierul Drumul Taberei, iar 25 de militari din componenţa Batalionului 496 Infanterie <<Ştefan Soverth>> îndepărtează zăpada de pe aleile Parcului Pecineaga, din Cartierul Rahova", se arată în comunicatul de presă.

În zona localităţilor Negru Vodă, Grăniceru şi Darabani din judeţul Constanţa a fost încheiată, în cursul zilei de joi, o misiune de deblocare a căilor de acces, pentru care au intervenit nouă militari cu un mijloc tehnic de mare putere.

Un remorcher fluvial asigură şi în acest moment transportul persoanelor şi al materialelor între localităţile Tulcea şi Tudor Vladimirescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici