Peste 100 de parcuri mici din Sectorul 2 au fost închise pentru că erau pline de oameni: „Oamenii nu respectă regulile”

  • Peste 100 de parcuri mici din Sectorul 2 au fost închise
  • Câteva din parcurile mari sunt încă disponibile
  • Măsura a fost luată din cauza nerespectării regulilor
3062 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de parcuri mici din Sectorul 2 au fost închise pentru că erau pline de oameni: „Oamenii nu respectă regulile”

Peste 100 de parcuri mici din Sectorul 2 au fost închise pentru că erau pline de oameni

Peste 100 de parcuri mai mici, din Sectorul 2, au fost închise, astăzi, fiindcă autorităţile au constatat că oamenii nu respectă regulile. Parcurile mari încă sunt disponibile, dar monitorizate şi se pot dispune aceleaşi măsuri.

Dan Cristian Popescu, viceprimar PNL Sector 2: Astăzi, după ce am monitorizat mai multe zone de agrement din Sectorul 2, am văzut că lumea nu respectă întru totul măsurile cerute de autorităţi, am luat decizia, în jurul orei 13, ca pe la 14, să închidem cele mai multe dintre parcurile Sectorului 2. Sunt câteva excepţii, parcurile mari sau parcurile de trecere, pe care le-am lăsat deocamdată deschise.

Viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, spune că măsurile nu sunt restrictive, ci spre binele cetăţenilor. Săptămâna viitoare vor fi închise şi parcurile rămase, dacă oamenii îşi menţin comportamentul.

Erau mulţi oameni în vârstă în parcuri, neprotejaţi, fără măşti, fără mănuşi, mulţi părinţi cu copii, stăteau unii lângă alţii, nu se protejau, nu respectau distanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici