Peste 3.000 de amenzi date în Sectorul 2 într-o singură lună pentru parcări ilegale

Peste 3.000 de amenzi au fost acordate, într-o singură lună, în Sectorul 2 celor care şi-au lăsat sau parcat maşinile pe trecerile de pietoni, staţiile de transport în comun sau trotuarele din apropierea şcolilor şi spitalelor.

512 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de amenzi date în Sectorul 2 într-o singură lună pentru parcări ilegale

Peste 3.000 de amenzi date în Sectorul 2 într-o singură lună pentru parcări ilegale

Primăria Sectorului 2 anunţă că până în prezent, s-au emis 3.800 de note de constatare, care se vor transforma tot în amenzi, odată ce procedurile de notificare a proprietarilor sunt încheiate.

Din cele 3.800 de note de constatare 2.065 sunt deja sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 600.000 lei.

„Ştiu că va lua un timp până când lumea va înţelege că dacă se parchează în staţia de autobuz, pe trecerea de pietoni sau pe trotuar în apropierea şcolii, vor primi amenzi. Am depăşit 3.000 de amenzi într-o lună. Sper că s-a înţeles că nu glumim. Siguranţa oamenilor e mai importantă decât un loc de parcare la scară”, a declarat primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu.

Potrivit comunicatului de presă, Primaria Sectorului 2 investeşte trei milioane de lei în infrastructura de ridicări maşini parcate ilegal pentru a ajuta la decongestionarea şi fluidizarea traficului.

„Anul acesta finalizăm infrastructura pentru ridicare de maşini parcate ilegal. Finalizăm platforma de pe Aleea Bistricioara, unde vom depozita până la 150 de autoturisme. Vom putea duce acolo maşinile parcate ilegal. De asemenea, vom cumpăra utilaje suplimentare pentru ridicarea acestor maşini”, a mai precizat Radu Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici