Peste 30 de sedii ale autorităţilor, iluminate în roşu de Ziua Europeană a Numărului de Urgenţă 112

Peste 30 de sedii ale autorităţilor publice centrale, judeţene şi locale, instituţiilor de învăţământ şi de cultură, obiectivelor turistice şi companiilor din România vor fi iluminate în roşu, în seara de 11 februarie, de Ziua Europeană a Numărului de Urgenţă 112.

149 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de sedii ale autorităţilor, iluminate în roşu de Ziua Europeană a Numărului de Urgenţă 112

Prin acest demers, îşi arată susţinerea pentru serviciul de urgenţă 112, care are misiunea de a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

Împreună, le reamintim cetăţenilor că sunând la 112 doar când au urgenţe dăm o şansă vieţii. În fiecare an, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale iluminează turnul de comunicaţii în culoarea roşie, specifică Serviciului de urgenţă”, transmite STS.

Printre clădirile care vor fi iluminate se numără Palatul Cotroceni, Guvernul, Parlamentul, Opera Naţională Bucureşti etc.

De asemenea, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu va proiecta pe exteriorul instituţiei de cultură un clip video privind importanţa numărului de urgenţă 112, iar Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea va proiecta acest material pe toate panourile stradale din oraş pe care le are în administrare.

Traversăm o perioadă de pandemie în care numărul apelurilor la 112 a crescut faţă de anii trecuţi şi considerăm că este deosebit de important ca populaţia să conştientizeze că orice apel non-urgent înseamnă secunde preţioase care se pierd în defavoarea unor urgenţe reale”, informează STS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici