Peste 300 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de Poliţie în perioada 10-13 iunie

Peste 300 de suspecţi de infracţiuni au fost depistaţi de poliţişti, în perioada 10-13 iunie, în urma acţiunilor desfăşurate suplimentar faţă de activităţile curente de menţinere a ordinii şi liniştii publice, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

86 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de Poliţie în perioada 10-13 iunie

Peste 300 de suspecţi de infracţiuni, prinşi de Poliţie în perioada 10-13 iunie (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Dintre cei 315 suspecţi prinşi în perioada menţionată, 42 au fost reţinuţi, iar 26, arestaţi, potrivit sursei citate.

De asemenea, poliţiştii au găsit şapte autoturisme semnalate ca fiind furate şi au ridicat, în vederea confiscării, 10 arme, dintre care trei letale şi şapte neletale, şi 44 bucăţi de muniţie.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii au dat peste 12.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.700.000 de lei, a mai precizat IGPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici