Peste 300 de utilaje de deszăpezire au fost trimise pe străzile Bucureştiului, din cauza vremii extreme

Peste 300 de utilaje şi peste 400 de lucrători acţionează, vineri, în cele şase sectoare ale Bucureştiului, în contextul vremii extreme, împrăştiind material antiderapant, anunţă Primăria Capitalei.

250 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de utilaje de deszăpezire au fost trimise pe străzile Bucureştiului, din cauza vremii extreme

Peste 300 de utilaje de deszăpezire au fost trimise pe străzile Bucureştiului, din cauza vremii extreme

Primăria Bucureşti încearcă să menţină traficului rutier în condiţii normale, astfel că acţionează la nivelul celor şase sectoare un număr total de 307 utilaje şi 414 operatori, începând cu ora 04.00, prin împrăştierea de material antiderapant, iniţial în zonele din urgenţa 0 (poduri, rampe, pasaje), continuând apoi cu arterele din urgenţa 1 (arterele mari cu trafic STB).

Cele mai multe utilaje acţionează în Sectorul 6, unde sunt 76 de utilaje, iar cei mai mulţi lucrători sunt în Sectorul 1, adică 171. Sectorul 3 are doar 17 utilaje şi 26 lucrători manuali.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Control verifică în teren acţiunile de deszăpezire şi combatere polei ale operatorilor de salubritate şi monitorizează video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecţii, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, anunţă Primăria Capitalei.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgenţe sociale, tel. scurt 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost de pe raza Municipiului Bucureşti.

De asemenea, Primăria Municipiului Bucureşti a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde aceştia pot semnala eventuale probleme apărute în urma ninsorilor /precipitaţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici