Peste 350 de jandarmi, la meciul Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti

Peste 350 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la partida Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti, care va avea loc sâmbătă şi care este catalogată drept una cu grad ridicat de risc.

434 afișări
Imaginea articolului Peste 350 de jandarmi, la meciul Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti

Peste 350 de jandarmi, la meciul Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Jandarmeria Prahova, pentru partida de sâmbătă seară, care se va disputa pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, începând de la ora 21.30, vor fi mobilizaţi peste 350 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploieşti şi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova.

Numărul forţelor de ordine mobilizate pentru acest meci este considerabil mai mare decât la alte partide, întâlnirea cu Steaua fiind considerată una cu grad ridicat de risc.

Partida va fi urmărită de aproximativ 13.500 de spectatori, dintre care circa 700 de susţinători ai echipei oaspete, accesul spectatorilor în stadion urmând a se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii.

Jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revenind clubului Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici