Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Suceava după ce o garsonieră a luat foc

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi dimineaţa, dintr-un bloc de garsoniere situat în municipiul Suceava, după ce una dintre locuinţe a luat foc. 20 dintre locatari au reuşit să iasă singuri, pompierii evacuând încă 22 de persoane, între care şi patru copii.

104 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Suceava după ce o garsonieră a luat foc

Peste 40 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Suceava după ce o garsonieră a luat foc

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un incendiu a izbucnit la o garsonieră situată la etajul trei al unui bloc de locuinţe din municipiul Suceava.

Din cauza fumului dens care a inundat etajele trei şi patru a fost nevoie de evacuarea a peste 40 de persoane.

”Pompierii au evacuat 22 de persoane, între care şi patru minori, două persoane intoxicându-se cu fum şi având nevoie de ajutor medical, însă nu au necesitat transportul la spital. Alte 20 de persoane aflate în imobil s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă ale pompierilor din Suceava, o autospecială SMURD şi un echipaj al Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

În urma incendiului, interiorul garsonierei a ars în totalitate, la fel ca şi bunurile existente în locuinţă.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici