Peste 50 de persoane au solicitat ajutor la Ambulanţa Bucureşti după ce au alunecat pe stradă

Peste 50 de persoane au solicitat ajutor la Ambulanţa Bucureşti - Ilfov după ce au alunecat pe stradă, dintre care 25 au suferit fracturi, iar alte 15 au avut diverse traumatisme, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, managerul SAMBI, Alis Grasu.

71 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de persoane au solicitat ajutor la Ambulanţa Bucureşti după ce au alunecat pe stradă

Peste 50 de persoane au solicitat ajutor la Ambulanţa Bucureşti după ce au alunecat pe stradă (Imagine: Mediafax Foto)

Cele peste 50 de solicitări pentru persoane care au alunecat pe stradă au fost înregistrate până la ora 15.00, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SAMBI), Alis Grasu.

"Sunt 25 de persoane care au suferit fracturi, 14 diverse traumatisme în cădere, iar o alta are o entorsă, toate după ce au alunecat pe stradă", a mai spus medicul Alis Grasu.

De asemenea, alte 11 solicitări au fost pentru persoane care au căzut în stradă, a adăugat managerul SAMBI.

Alis Grasu a precizat că, în anumite porţiuni, mai ales pe lângă trotuare sau la intrările în imobile, zona alunecoasă este destul de extinsă.

Potrivit meteorologilor, în următoarele 24 de ore, în sudul ţării sunt aşteptate ploi şi lapoviţă.

În Capitală, la ora 14.00, la staţia Bucureşti - Băneasa se înregistrau minus două grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici