Peste 630 de kilograme de carne de vită, confiscate de poliţiştii din Bârlad

Peste 630 de kilograme de carne de vită au fost confiscate de poliţiştii din Bârlad de la o firmă care nu avea documente de provenienţă a mărfii, administratorul societăţii fiind amendat cu 5.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

123 afișări
Imaginea articolului Peste 630 de kilograme de carne de vită, confiscate de poliţiştii din Bârlad

Peste 630 de kilograme de carne de vită, confiscate de poliţiştii din Bârlad (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, cele peste 630 de kilograme de carne de vită carcasă au fost găsite de poliţiştii de la Investigarea fraudelor în momentul în care administratorul unei firme le introducea într-o carmangerie din Bârlad pentru le comercializa.

Întrucât patronul firmei respective nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii, poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de carne, valoarea acesteia depăşind, la preţul pieţii, 6.500 de lei.

"Administratorul societăţii, un bărbat de 62 de ani, a afirmat că a achiziţionat carnea de la o persoană fizică din judeţul Galaţi, motiv pentru care nu deţine documente de provenienţă. Poliţiştii l-au amendat cu 5.000 de lei pe bărbat, în conformitate cu Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie comerţ sau prestări de servicii ilicite", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Întreaga cantitate de carne confiscată a fost lăsată în custodie la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Bârlad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici