Peste jumătate de tonă de peşte, confiscată de poliţiştii de frontieră din Sulina | FOTO

Peste jumătate de tonă de peşte din speciile crap şi caras a fost confiscată de poliţiştii de frontieră din Sulina, de la două persoane care descărcau marfa dintr-o barcă, la mal, fără să aibă documente legale.

1042 afișări
Imaginea articolului Peste jumătate de tonă de peşte, confiscată de poliţiştii de frontieră din Sulina | FOTO

Peste jumătate de tonă de peşte, confiscată de poliţiştii de frontieră din Sulina | FOTO

Poliţiştii de frontieră din Sulina au făcut, joi, un control la o cherhana din localitate, în urma unei sesizări a reprezentanţilor Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

În urma verificărilor, poliţiştii au confiscat 577 de kilograme de crap şi caras, pentru că cele două persoane care descărcau peştele nu deţineau documente legale pentru marfă.

„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români C.G. şi S.N., în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea", a transmis, vineri, Poliţia de Frontieră, printr-un comunicat de presă.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările, a mai anunţat sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici