Peste o sută de persoane au fost salvate duminică din zonele montane

Salvamontiştii din România au primit duminică 102 apeluri de urgenţă, iar în urma intervenţiilor 109 persoane au fost salvate din zonele de munte.

243 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane au fost salvate duminică din zonele montane

FOTO Salvamont

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, duminică au fost primite 102 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe apeluri, 14, au fost primite de Salvamont Sibiu, urmat de Salvamont Braşov şi Salvamont Sinaia, cu 11, respectiv 10 apeluri.

În urma intervenţiilor au fost salvate 109 persoane.

Dintre acestea, 41 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

De asemenea, s-au mai primit 33 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici