Peste o sută de persoane, blocate în Gara de Nord de întârzierea unui tren (Video)

Peste o sută de persoane au fost nevoite să stea, duminică noaptea, şase ore în Gara de Nord, după ce trenul cu care au venit de pe litoral a întârziat două ore, pierzând astfel legăturile cu trenurile cu care urmau să plece spre localităţile de domiciliu.

12 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane, blocate în Gara de Nord de întârzierea unui tren (Video)

Peste o sută de persoane, blocate în Gara de Nord de întârzierea unui tren (Imagine: www.protv.ro)

Directorul CFR Călători, Alexandru Noapteş, a spus că cei 102 pasageri au plecat spre destinaţie luni dimineaţa, cu trenuri Intercity, fără a plăti în plus faţă de biletele de Accelerat pe care le aveau.

"Le-am pus la dispoziţie 102 tichete gratuite pentru Intercity, ei având bilete de Accelerat. Am încercat astfel să compensăm întârzierea de două ore dinspre litoral, chiar dacă nu a fost vina noastră", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Alexandru Noapteş.

Directorul CFR a mai spus că trenul dinspre litoral a întârziat din cauza restricţiilor de viteză cauzate de caniculă. Acesta a precizat că, în situaţii asemănătoare, dacă întârzierea este de câteva minute, sunt ţinute celelalte trenuri.

"În fiecare zi avem patru, cinci situaţii asemănătoare şi nu dăm liber până nu vine conexiunea, însă ţinem trenul câteva minute, nu ore, pentru că nu-i putem obliga pe ceilalţi călători să aştepte atâta timp", a adăugat directorul CFR Călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici