Peste un milion de lei confiscaţi de la agentul unei nave din Portul Constanţa

Vameşii constănţeni au confiscat peste un milion de lei de la agentul unei nave din Portul Constanţa, după ce la bordul vasului au fost urcate, fără autorizaţiile necesare, 1.000 de oi şi de vaci.

206 afișări
Imaginea articolului Peste un milion de lei confiscaţi de la agentul unei nave din Portul Constanţa

Peste un milion de lei confiscaţi de la agentul unei nave din Portul Constanţa (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax foto)

Potrivit Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, în timpul unei acţiuni comune desfăşurate luni, împreună cu lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Constanţa, vameşii au descoperit că la bordul unei nave din Portul Constanţa fuseseră încărcate, fără permis vamal, 1.000 de bovine şi ovine, în valoare de peste 240.000 de euro, conform facturii care însoţea marfa.

În urma acestei constatări, inspectorii vamali au confiscat suma de 1.052.334 de lei, reprezentând contravaloarea în vamă a celor 1.000 de animale, iar agentul navei a fost amendat cu 3.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici