Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu cresc preţurile alimentelor anul viitor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, vineri, că preţurile alimentelor nu se vor scumpi anul viitor, adăugând că oamenii trebuie să fie liniştiţi şi să aibă încredere că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună.

187 afișări
Imaginea articolului Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu cresc preţurile alimentelor anul viitor

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu cresc preţurile alimentelor anul viitor

„Nu se scumpesc alimentele de anul viitor. Eu sunt tot sigur pe ceea ce văd şi simt iar oamenii trebuie să fie liniştiţi în această perioadă şi să aibă încredere că lucrurile se îndreaptă în direcţia bună. Sunt foarte mulţumit pentru acest an şi mă bucur că românii au hrană bună, sănătoasă, produse bune, făcute de români şi cu mult suflet. Acum să avem linişte în suflet, să mâncăm tot ce avem, că avem. Să mâncăm bine, dar ponderat, să nu facem abuzuri, pentru că ne poate costa”, a susţinut Daea, la Parlament.

Întrebat ce planuri are de Crăciun, ministrul Agriculturii a precizat că se va odihni.

„Mă odihnesc. Mă duc unde trebuie în acea zi frumoasă şi extrem de aşteptată de noi toţi. O să fiu în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea ”, a spus Petre Daea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici