Video Petrecere în stradă şi cauciucuri arse, live pe Facebook în noaptea de Înviere. Poliţiştii au intervenit. VIDEO

  • Zeci de săteni din comuna Munteni, judeţul Galaţi, au fost amendaţi chiar înainte de Înviere, pentru că nu au respectat reglementările privind restricţionarea circulaţiei în timpul epidemiei de COVID-19.
  • Oamenii s-au adunat pe străzi şi au dat foc unor cauciucuri.
  • Poliţiştii au intervenit după ce unii dintre participanţi au postat imaginile pe Facebook.
5864 afișări

Incidentul s-a produs în comuna gălăţeană Munteni înainte de miezul nopţii. Numeroase echipaje de poliţie şi jandarmi au mers la faţa locului după ce pe Facebook au apărut transmisiuni în direct. Poliţiştii au amendat 20 de persoane care au dat foc unor cauciucuri şi au făcut scandal, nerespectând prevederile ordonanţelor militare.

„Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public, pe o reţea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul  că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, de unde aceste imagini erau transmise "live". Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de  lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale. Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la adunarea din comuna Munteni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici