Petrecerea cu VIP-uri „aproape goale” care l-a înfuriat pe Putin s-a terminat rău: rapperul care purta doar un ciorap, arestat

„Aproape gol” a fost tema unei petreceri VIP organizată într-un club de noapte din Moscova care a înfuriat zona conservatoare a ţării, stârnind şi furia lui Putin.

1510 afișări
Imaginea articolului Petrecerea cu VIP-uri „aproape goale” care l-a înfuriat pe Putin s-a terminat rău: rapperul care purta doar un ciorap, arestat

Petrecerea cu VIP-uri „aproape goale” care l-a înfuriat pe Putin s-a terminat rău: rapperul care purta doar o şosetă a fost arestat

Un eveniment considerat nepotrivit, având în vedere implicarea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei şi situaţia economică dificilă cu care se confruntă ţara, a avut urmări serioase.

Petrecerea, care a avut loc pe 21 decembrie la clubul de noapte Mutabor, a fost organizată de bloggeriţa Anastasia Ivleeva şi a avut parte de VIP-uri care au fost de ani de zile elementele de bază ale programelor de divertisment ale televiziunii de stat.

Cu această ocazie, Ivleeva a purtat bijuterii în valoare de 23 de milioane de ruble (puţin peste 230.000 de euro), gest care nu cadrează cu dificultăţile economice cu care se confruntă o parte a populaţiei.

Bloggeriţa a publicat două videoclipuri cu scuze, dar între timp numele ei a dispărut din campaniile principalului operator de telefonie mobilă rus, iar autorităţile fiscale au deschis o anchetă care ar putea duce la o eventuală pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Multe dintre VIP-urile care au participat şi-au cerut scuze, inclusiv Philip Kirkorov, căruia i-a fost decernat titlul de „Artist al Poporului al Federaţiei Ruse” de către preşedintele Vladimir Putin în 2008.

Scandalul vine într-un moment în care Putin duce o politică tot mai conservatoare, încurajând familiile să aibă opt sau mai mulţi copii şi după ce Curtea Supremă a Rusiei a decis că activiştii LGBT ar trebui numiţi „extremişti”.

Nikolai Vasilyev, un rapper cunoscut sub numele de Vacio, a fost închis pentru 15 zile şi amendat cu 200.000 de ruble (puţin peste 2.000 de euro) sub acuzaţia de promovare a „relaţiilor sexuale netradiţionale”. El  apărut la petrecere purtând doar un ciorap.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici