Petru Movilă: Mă duc azi la DNA. Am fost invitat pentru "o problemă legată de Serviciul rutier Iaşi"

Deputatul PDL Petru Movilă a declarat vineri pentru MEDIAFAX că va merge la DNA unde a fost invitat în legătură cu "o problemă legată de Serviciul rutier Iaşi", surse judiciare spunând că ar fi intervenit pe lângă poliţişti în cazul unui procuror din Iaşi.

452 afișări
Imaginea articolului Petru Movilă: Mă duc azi la DNA. Am fost invitat pentru "o problemă legată de Serviciul rutier Iaşi"

Petru Movilă: Mă duc azi la DNA. Am fost invitat pentru "o problemă legată de Serviciul rutier Iaşi" (Imagine: Liviu Chirica7Mediafax Foto)

"Am primit o invitaţie la DNA. Urmează să-mi spună despre ce e vorba. Probabil o să merg astăzi. Se referă la o problemă legată de servicul rutier Iaşi, o problemă care a avut loc în 2009, dar nu ştiu mai mult până nu merg să aflu", a precizat Movilă.

El a arătat că e normal ca instituţiile statului să-şi facă treaba şi a evitat să precizeze care a fost "problema legată de Serviciul rutier Iaşi" pe care a avut-o în 2009.

Potrivit unor surse judiciare, Petru Movilă ar fi intervenit la poliţişti în cazul procurorului Laura Maxim de la Parchetul Tribunalului Iaşi legat de un accident de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici