Pictor din Suceava, fost profesor, găsit mort în casă. Nu este exclusă varianta unei crime

Un pictor din Suceava, fost profesor la "Liceul de Arte" din municipiu, a fost găsit mort în locuinţa sa, una dintre ipoteze fiind că bărbatul ar fi fost ucis.

262 afișări
Imaginea articolului Pictor din Suceava, fost profesor, găsit mort în casă. Nu este exclusă varianta unei crime

Pictor din Suceava, fost profesor, găsit mort în casă. Nu este exclusă varianta unei crime

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, sâmbătă după-amiază, bărbatul, Cornel Dan, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul George Enescu din Suceava.

El a precizat că uşa apartamentului era închisă, dar nu încuiată şi că trupul neînsufleţit a fost găsit pe pat, iar bărbatul avea un bandaj la cap.

Cazul este cercetat de un procuror criminalist şi este aşteptat rezultatul necropsiei pentru stabilirea cauzei morţii, nefiind exlusă varianta ca bărbatul să fi fost ucis.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava a precizat că bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice şi era văzut frecvent în compania unor persoane fără adăpost, pe care le lua în locuinţa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici