Pictor german care lucra la o fundaţie din Arad, găsit înjunghiat în casă - VIDEO

Un pictor german care lucra de câţiva ani ca voluntar la o fundaţie din Arad, unde îi ajuta pe copiii cu dizabilităţi, a fost găsit mort, duminică, în casa în care locuia, procurorii constatând că era înjunghiat de două ori în piept, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul s-a sinucis.

85 afișări
Imaginea articolului Pictor german care lucra la o fundaţie din Arad, găsit înjunghiat în casă - VIDEO

Pictor german care lucra la o fundaţie din Arad, găsit înjunghiat în casă

Bărbatul se numea Ansgar Heiling şi era stabilit de cinci ani în judeţul Arad, unde lucra ca voluntar la o fundaţie.

Ansgar Heiling, de cetăţenie germană, îi ajuta pe copiii cu dizabilităţi aplicând terapia prin pictură, dar de câteva zile nu a mai trecut pe la fundaţie.

Colegii bărbatului l-au căutat acasă, duminică, pentru că de dimineaţă ar fi trebuit să participe la întâlnirea membrilor fundaţiei.

"Uşa era încuiată din interior şi lumina aprinsă. L-am sunat şi îi auzeam telefonul în casă. Am sunat la 112 şi au venit pompierii, care au spart uşa. Era un om bun, învăţa copiii să picteze şi le cânta la chitară", a declarat un coleg al bărbatului.

Video Stirileprotv.ro

Pompierii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge şi au chemat Poliţia şi procurorii criminalişti.

Anchetatorii spun că victima era înjunghiată de două ori în piept şi că locuinţa nu era răvăşită. Cuţitul era aşezat lângă cadavru, iar anchetatorii cred că bărbatul s-a sinucis.

"Toate indiciile conduc spre o sinucidere, dar numai în urma autopsiei putem exclude orice altă variantă", a declarat procurorul criminalist Florin Roman, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Colegii pictorului au declarat că acesta era foarte nefericit pentru că în urmă cu câteva luni se despărţise de prietena sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici