GALERIE FOTO  Pinalti s-a „topit” la 70 de ani. Cum arată acum fostul patron de la Ceahlăul

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ a fost surprins în tribune de jurnalistul nemţean Dan Eşanu la meciul pe care Ceahlăul l-a câştigat cu CSM Slatina, scor 4-0, în etapa a 12-a din Liga 2.

3079 afișări
Imaginea articolului Pinalti s-a „topit” la 70 de ani. Cum arată acum fostul patron de la Ceahlăul

Pinalti s-a „topit” la 70 de ani. Cum arată fostul patron de la Ceahlăul

Retras din viaţa publică, fostul primar nemţean Gheorghe Ştefan, 70 de ani, vine la meciurile susţine de formaţia de fotbal pe care a patronat-o, Ceahlăul.

Fostul oficial susţine că nu doreşte să revină în politică sau în fotbal. De asemenea, de pe urma condamnărilor pe care le are la activ, nu poate candida la o funcţie publică.

Cel poreclit „Pinalti” a slăbit mult după ce a ieşit din viaţa publică. Surse apropiate ex-edilului susţin că a suferit o operaţie de micşorare a stomacului. 

Gheorghe Ştefan are 4 condamnări la activ: în 2016, a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Microsoft; în 2017, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul finanţării ilegale a PDL; în 2018, a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 3 luni de închisoare cu executare într-un dosar de spălare de bani şi acte necompatibile cu funcţia; în 2021, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni cu executare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici