Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură o pacientă care s-a aruncat din AMBULANŢĂ: Concluziile sunt clare

Ministrul Sorina Pintea a declarat, joi, despre cazul asistentei medicale de la Bacău care a lăsat nesupravegheată în ambulanţă o pacientă care a murit aruncându-se din maşină, că ar trebui desfăcut contractul de muncă şi întocmit un dosar penal.

1380 afișări
Imaginea articolului Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură o pacientă care s-a aruncat din AMBULANŢĂ: Concluziile sunt clare

Pintea, despre cazul asistentei care a lăsat singură în ambulanţă pacienta din Bacău: Concluziile sunt clare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a precizat că în cazul asistentei din Bacău care a lăsat nesupravegheată în ambulanţă o pacientă care a murit, ar trebui aplicate sancţiuni drastice, precum plângere penală şi desfacerea contractului de muncă de către Comisia de Disciplină.

"Mai grav mi se pare cazul de la Bacău, când asistenta de pe ambulanţă a considerat că este mai bine să stea lângă şofer în faţă şi să lase pacienta în spate pe targă nesupravegheată. Concluziile, din punctul meu de vedere, sunt foarte clare: plângere penală şi comisie de disciplină, mergând până la desfacerea contractului de muncă", a afirmat ministrul.

Pintea a menţionat faptul că, până la acest moment, nu este încă finalizat raportul în acest caz.

O femeie de 41 de ani, soţia unui preot din municipiul Bacău, a murit, miercuri, după ce s-ar fi aruncat din ambulanţa cu care era transportată către spital, după un accident. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Femeia era profesoară de religie la un liceu din Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici