Pintea: Ne gândim să dotăm Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău cu încă un aparat de radioterapie

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, că analizează posibilitatea de a dota Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău un al doilea aparat de radioterapie. Declaraţia vine în urma unei vizite pe care oficialul a făcut-o la mai multe unităţi sanitare din judeţul Bacău.

308 afișări
Imaginea articolului Pintea: Ne gândim să dotăm Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău cu încă un aparat de radioterapie

Pintea: Ne gândim să dotăm Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău cu încă un aparat de radioterapie

„Analizăm posibilitatea dotării şi la Bacău cu un al doilea aparat, astfel încât să evităm apariţia discontinuităţilor pe perioada reviziilor sau din alte cauze pentru care unul dintre aparate nu poate fi funcţional”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Sorina Pintea a decis alocarea unor fonduri de un milion de lei spitalului din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, pentru achiziţionarea echipamentelor de radiologie care să înlocuiască aparatura învechită care există în unitatea sanitară.

Totodată, ministrul s-a întâlnit şi cu managerii spitalelor din Judeţul Bacău, pentru a identifica modalităţile prin care pot fi eficientizate activităţile unităţilor sanitare.

Vizita Sorinei Pintea cu reprezentanţii municipiului Bacău a avut loc în cadrul proiectului de asociere a spitalului judeţean şi cel municipal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici