Piromanul din Capitală încă nu a fost prins. A incendiat opt maşini

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

1621 afișări
Imaginea articolului Piromanul din Capitală încă nu a fost prins. A incendiat opt maşini

Piromanul din Capitală încă nu a fost prins. A incendiat opt maşini

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că suspectul celor trei incendii din Capitală, în urma cărora au fost avariate opt maşini, nu a fost încă prins.

De altfel, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, au fost conduse la sediul poliţiei mai multe persoane, care au fost audiate, dar s-a dovedit că acestea nu aveau legătură cu incendiile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici