Pistolul furat din locuinţa din Voluntari a unui fost ofiţer SRI a fost găsit

Pistolul tip Glock, furat din locuinţa unui fort ofiţer SRI din Ilfov, a fost găsit. Suspectul a fost arestat preventiv.

1361 afișări
Imaginea articolului Pistolul furat din locuinţa din Voluntari a unui fost ofiţer SRI a fost găsit

Pistolul furat din locuinţa din Voluntari a unui fost ofiţer SRI a fost găsit

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au pus în aplicare un manadat de aducere, faţă de un bărbat de 24 de ani, suspect în cazul furtului pistolului tip Glock din locuinţa unui fost ofiţer SRI din judeţul Ilfov. Individul a fost dus marţi la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări.

De asemenea, tot marţi, bărbatul respectiv a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, în cadrul investigaţiilor, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF au căutat pistolul şi a muniţia aferente în mediul acvatic, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, marţi, aceştia au descoperit pistolul şi cartuşele aferente, reclamate ca fiind sustrase din locuinţa situată în oraşul Voluntari.

„Precizăm faptul că, în prezenta cauză, faţă de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie reţinerea pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie faţă de acesta s-a dispus şi măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte două dosare de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, din două locuinţe situate în oraşul Popeşti Leordeni”, spun reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Un bărbat, fost ofieţr SRI, a sesizat, la începutul anului, faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici