Piţurcă: Jucătorii naţionalei nu merg la DNA cât timp sunt în cantonament

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii din lotul naţionalei citaţi de procurorii anticorupţie nu vor mearge la DNA cât timp se află în cantonament pentru turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia.

11 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Jucătorii naţionalei nu merg la DNA cât timp sunt în cantonament

Piţurcă: Jucătorii naţionalei nu merg la DNA cât timp sunt în cantonament (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă le va da drumul jucătorilor Cosmin Contra şi Cristian Chivu să meargă să dea declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în calitate de martori în ancheta privind transferurile de fotbalişti, Piţurcă a răspuns: "Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva, dar cu siguranţă aceşti doi jucători nu vor merge în această perioadă la DNA".

Când i-a fost comunicat faptul că fundaşul Cosmin Contra a fost prezent deja, joi dimineaţă, la DNA, Piţurcă a afirmat: "Ah, a fost în afara programului, înainte de a veni în cantonament".

Apoi, când a fost întrebat dacă cei doi jucători vor avea o presiune suplimentară în perioada turneului final din cauza anchetei DNA, Piţurcă a precizat: "Nu văd de ce să fie presiune pentru ei".

Cosmin Contra (Getafe) s-a prezentat, joi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind audiat în legătură cu transferul său de la Dinamo la Deportivo Alaves. De asemenea, internaţionalul Cristian Chivu (Internazionale Milano) va fi audiat ca martor de procurorii DNA în legătură cu transferul său de la Universitatea Craiova la Ajax Amsterdam.

Un alt jucător din naţională citat de DNA este stelistul Mirel Rădoi, însă el a fost convocat de procurorii anticorupţie ca martor în cazul valizei cu bani de la Cluj.

Fotbaliştii echipei naţionale au intrat, joi, în cantonament pentru a pregăti partidele din cadrul turneului final al Campionatului European din Austria şi Elveţia. Tricolorii vor rămâne la Mogoşoaia până în 2 iunie, când este programată plecarea naţionalei în Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici