Video „Plantaţie” de canabis în curtea casei: Un bărbat din Iaşi a fost plasat în arest la domiciliu - FOTO, VIDEO

Un bărbat din Iaşi a fost prins cu o cultură de cannabis, crescută într-o seră din curtea casei în care locuia şi fiica lui. Bărbatul cultiva plantele, atât pentru consum propriu, cât şi pentru vânzare, susţin procurorii.

498 afișări

Un bărbat din localitatea Tomeşti, judeţul Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore şi mai apoi arestat la domiciliu, pentru trafic de droguri de risc, după ce procurorii au găsit marţi, la o percheziţie, mai multe plante de cannabis, într-o seră din curtea casei în care locuieşte împreună cu soţia şi fiica sa.

„În cursul anului 2019, cu sprijinul soţiei sale, inculpatul a înfiinţat pe raza comunei Tomeşti, judeţul Iaşi, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curţii situat în spatele casei, în interiorul unor sere (construcţii pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic) o plantaţie ilicită de cannabis de tip indoor constituită din mai multe plante de cannabis, în scopul recoltării şi obţinerii drogului de risc cannabis (inflorescenţe), droguri destinate atât comercializării cât şi consumului personal", au declarat procurorii DIICOT - ST Iaşi.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma percheziţiilor au fost confiscate 3 kilograme de cannabis.

Bărbatul a fost prezentat miercuri Tribunalului Iaşi care a decis plasarea lui în arest la domiciliu.

Taguri:
cannabis,
seră,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici