PLOI ŞI NINSORI în ţară. IMAGINI din zonele afectate de fenomenele meteo - GALERIE FOTO

Capitala şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Tulcea şi Constanţa sunt de luni, ora 21.00 până miercuri, la ora 02.00, sub COD PORTOCALIU DE PLOI, fiind prognozate precipitaţii de până la 80 de litri pe metru pătrat.

8987 afișări
Imaginea articolului PLOI ŞI NINSORI în ţară. IMAGINI din zonele afectate de fenomenele meteo - GALERIE FOTO

PLOI ŞI NINSORI în ţară. IMAGINI din zonele afectate de fenomenele meteo (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, marţi, în urma ploii torenţiale şi zeci de copaci rupţi de vântul puternic au căzut pe carosabil şi pe maşini, peste 20 de autovehicule fiind avariate. Mai multe tramvaie şi troleibuze au fost blocate din cauza unor copaci rupţi de vânt care au căzut pe carosabil.

VEZI GALERIA FOTO

Circulaţia rutieră este îngreunată în judeţul Harghita, marţi dimineaţă, din cauza ninsorii, zăpada ajungând până la cinci centimetri pe carosabil, iar pe DN 13 A, care face accesul în staţiunea Harghita Băi, mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile blocate în zăpadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici