PNL Vrancea acuză că directorul celui mai mare spital din judeţ cere semnături de susţinere pentru a nu fi schimbat

Directorul celui mai mare spital din judeţul Vrancea le cere subordonaţilor să semneze o hârtie de susţinere, astfel încât să fie păstrat în funcţie, acuză senatorul PNL Cătălin Toma.

368 afișări
Imaginea articolului PNL Vrancea acuză că directorul celui mai mare spital din judeţ cere semnături de susţinere pentru a nu fi schimbat

PNL Vrancea acuză că „şeful celui mai mare spital din judeţ cere semnături de susţinere să nu fie schimbat”

Senatorul PNL Cătălin Toma îl acuză pe directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani că strânge semnaturi de susţinere de la angajaţi, astfel încât să nu fie schimbat din funcţie.

„Dacă tot mai suntem în funcţie, haideţi să facem presiuni şi abuzuri împotriva angajaţilor. Managerul <conservă> Mîndrilă şi-a pus arnăuţii să facă <demersuri> asupra angajaţilor Spitalului Judeţean, pentru a semna o scrisoare de susţinere. <Demnitate> nu este un cuvânt aflat în vocabularul celui care a furat din ajutoarele sinistraţilor. Există doar propriul interes”, a scris, pe Facebook, senatorul liberal Cătălin Toma.

Documentul care circulă prin Spitalul Judeţean din Focşani conţine un tabel în care trebuie să semneze cei care sunt dispuşi să-l susţină pe directorul în funcţie. În textul adresat ministrului Sănătăţii, se vorbeşte despre realizările directorului şi se solicită ca politicienii să nu intervină în deciziile luate în unitate.

„Către Ministerul Sănătăţii, în atenţia d-lui Ministru. Subsemnaţii semnatari ai tabelului de mai jos susţinem în continuare în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani pe d-nul Mîndrilă Constantin pentru eforturile depuse pentru modernizarea şi eficientizarea activităţii spitalului judeţean, vizibile atât în dotările cu aparatură şi tehnică medicală, cât şi în amenajările de spaţii cu destinaţie medicală, săli operaţii, săli de naşteri, etc, precum şi a saloanelor şi spaţiilor comune, având drept rezultat final îmbunătăţirea semnificativă a calităţii actului medical în spitalul în care ne desfăşurăm activitatea. Pentru toate aceste motive şi pentru a finaliza împreună proiectele aflate în desfăşurare, solicităm Ministerului Sănătăţii să nu permită intervenţia politică în managementul spitalului şi a actului medical”, se arată în document.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Focşani nu au putut fi contactaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici