Poate ai cumpărat şi tu spirt contrafăcut. Poliţia încă găseşte produse de igienă falsificate

  • Poliţia încă găseşte dezinfectant, spirt şi detergent contrafăcute
  • 12 percheziţii au fost făcute, miercuri, la depozitul Doraly din Ilfov unde au fost găsite cantităţi uriaşe de produse falsificate
  • Toate produsele erau vândute în târguri şi standuri la preţuri foarte mici
  • Cei 4 cetăţeni arabi vizaţi de anchetă schimbau des laboratoarele şi linia de produse tocmai pentru a nu fi depistaţi
492 afișări
Imaginea articolului Poate ai cumpărat şi tu spirt contrafăcut. Poliţia încă găseşte produse de igienă falsificate

Poate ai cumpărat şi tu spirt contrafăcut. Poliţia încă găseşte produse de igienă falsificate

Dacă te-ai bucurat că, în plină pandemie, ai găsit spirt şi dezinfectant mai ieftine, poate erau contrafăcute. După luni întregi de criză Covid, poliţia încă găseşte dezinfectante periculoase.
 
12 percheziţii au fost făcute la depozitul Doraly Expo Market din Ilfov, unde au fost găsite cantităţi uriaşe de detergent, dezinfectant şi spirt. E greu să îţi spun ce mărci erau contrafăcute, pentru că cei 4 cetăţeni arabi vizaţi de anchetă schimbau des laboratoarele şi linia produselor tocmai pentru a nu fi depistaţi. Poliţia nu poate spune nici în ce magazine au ajuns toate produsele, pentru că arabii nu au acte.
 
Prejudiciul adus statului ajunge la 100.000 euro.

La ce trebuie să fii atent?

În primul rând, atrage atenţia preţul foarte mic. În afară de preţ, sunt elemente - dacă manifestăm atenţie, putem să determinăm care sunt produse originale. Ele nu sunt făcute la standarde care să copieze foarte bine, până la a crea acea aparenţă de similitudine”, spune Enăchescu Alexandru, comisar de poliţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici