Podul din Bonţida a fost redat circulaţiei pe durata festivalului Electric Castle

Podul din Bonţida situat pe drumul judeţean DJ 161 a fost redat circulaţiei pe durata festivalului Electric Castle, dar traficul rutier se desfăşoară cu restricţii de circulaţie, informează, miercuri, Consiliul Judeţean Cluj.

220 afișări
Imaginea articolului Podul din Bonţida a fost redat circulaţiei pe durata festivalului Electric Castle

Potrivit Consiliului Judeţean Cluj, podul peste Someşul Mic din Bonţida, situat pe drumul judeţean DJ 161, a fost redat circulaţiei.

Reluarea circulaţiei este, însă, temporară, pe perioada festivalului, mai exact până luni, 24 iulie, la ora 8.00.

„Am întreprins toate demersurile necesare în vederea urgentării finalizării lucrărilor la acest pod, astfel încât să fie redat circulaţiei odată cu începerea festivalului Electric Castle”, spune Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În acest fel, întregul tronson al drumului judeţean 161, care porneşte din DN 1C şi ajunge până în proximitatea Castelului Banffy, este, în acest moment, pe deplin pregătit şi deschis circulaţiei publice chiar din prima zi a festivalului.

Astfel, circulaţia pe pod este permisă pietonilor, riveranilor şi celor care deţin vignetă de acces la festivalul Electric Castle, cu instituirea unei restricţii de tonaj de maxim 20 de tone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici