Poliţia Capitalei lansează campania "Câştigă timp, nu bloca intersecţia"

Poliţia Capitalei a lansat, luni, campania "Câştigă timp, nu bloca intersecţia", având în vedere începerea anului şcolar şi aglomeraţia care se prefigurează în Bucureşti.

15 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei lansează campania "Câştigă timp, nu bloca intersecţia"

Poliţia Capitalei lansează campania "Câştigă timp, nu bloca intersecţia" (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul adjunct al Poliţiei Capitalei, Cătălin Adam, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, în fiecare an, începerea şcolii provoacă probleme traficului bucureştean.

Bucureştenii se întorc din concedii în preajma începerii anului şcolar, toată lumea utilizează mijloacele de transport, iar traficul bucureştean are de suferit, a adăugat oficialul Poliţiei Capitalei.

Pe de altă parte, Marian Motoc, şeful Brigăzii de Poliţie Rutieră, a afirmat că mulţi conducători auto dacă ar respecta regulile nu ar mai bloca intersecţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici