Poliţia i-a luat permisul unui german, participant la cursa bolizilor de sute de euro, Gumball 3000 - VIDEO

Poliţia a depistat sâmbătă pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, un cetăţean german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h şi se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la celebra cursă a bolizilor Gumball 3000, care are loc în Capitală.

14030 afișări
Imaginea articolului Poliţia i-a luat permisul unui german, participant la cursa bolizilor de sute de euro, Gumball 3000  - VIDEO

Poliţia i-a luat permisul unui german, participant la cursa bolizilor de sute de euro, Gumball 3000

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

"În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti - Piteşti, cu viteza de 191 km/h", precizează Ministerul de Interne.

Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care are loc sâmbătă în Capitală.

Participanţii la raliu au pornit din Irlanda, au traversat Marea Britanie, Franţa, Luxemburg, Germania, Cehia, Italia şi Ungaria şi au intrat în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Încă de la intrarea în ţară însă, şoferii de lux au fost atenţionaţi de către poliţişti să circule cu viteză normală, legală.

În fiecare maşină se află câte doi participanţi, care pot fi urmăriţi online în timp real, la adresa http://www.gumball.locate.global/.

Taxa de participare la raliu este de 40.000 lire sterline.

Maşinile sunt foarte scumpe, mărci exclusiviste, care costă sute de mii de euro. Alte zeci de mii de euro sunt investite înaintea fiecarui raliu pentru fiecare maşină.

Printre maşinile participante se regăseşte şi celebrul Batmobil, aşa că mulţi fani i-au aşteptat pe participanţi chiar în vamă pentru a vedea bolizii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici