Poliţia Judeţeană Vaslui îşi trimite angajaţii să lucreze, cu chirie, în birourile altor instituţii

Poliţia Judeţeană Vaslui vrea să-şi trimită angajaţii să lucreze, cu chirie, în birourile altor instituţiile din municipiul Vaslui, după ce unele servicii ale Poliţiei vasluiene îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii în sediul inspectoratului din cauza reabilitării clădirii de birouri.

86 afișări
Imaginea articolului Poliţia Judeţeană Vaslui îşi trimite angajaţii să lucreze, cu chirie, în birourile altor instituţii

Poliţia Judeţeană Vaslui îşi trimite angajaţii să lucreze, cu chirie, în birourile altor instituţii (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Zeci de instituţii publice care îşi au sediile în municipiul Vaslui au primit adrese de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui prin care li se solicită informaţii cu privire la spaţii disponibile în care ar putea fi găzduiţi poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cererile transmise de şefii Poliţiei vasluiene au fost formulate în contextul în care angajaţii anumitor servicii ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii din cauza reabilitării clădirii de birouri.

"IPJ Vaslui a solicitat mai multor instituţii publice din municipiul Vaslui informaţii cu privire la spaţiile de lucru disponibile în condiţiile în care, în sediul de la reşedinţa Inspectoratului, se fac lucrări de consolidare şi modernizare a clădirii. Deocamdată, se aşteaptă răspunsurile, iar apoi, în funcţie de spaţiile care ar putea fi disponibile, se vor stabili şi condiţiile în care acestea vor fi preluate de poliţişti", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Lucrările de reabilitare ale sediului Poliţiei Judeţene Vaslui au fost finalizate într-unul din cele trei corpuri ale clădirii. Deocamdată, lucrările sunt oprite, acestea urmând a fi reluate, potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, în momentul în care vor fi alocate fonduri de la bugetul statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici