Poliţia publică scuzele folosite de cei care încălcă regulile de circulaţie: M-am epilat definitiv, nu pot să port centură

  • Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat joi pe pagina de Facebook o serie de scuze folosite de cei care încalcă regulile de circulaţie.
  • Reprezentanţii MAI speră ca acestea să dispară în următoarea perioadă, aşa cum s-a întâmplat cu expresia „Tu ştii, mă, cine e tata?”.
11701 afișări
Imaginea articolului Poliţia publică scuzele folosite de cei care încălcă regulile de circulaţie: M-am epilat definitiv, nu pot să port centură

Poliţia publică scuzele folosite la încălcarea regulilor de circulaţie: M-am epilat definitiv, nu pot să port centură

„Salutăm cu entuziasm dispariţia expresiei <Tu ştii, mă, cine e tata?>. Ea nu a mai fost auzită în 2020 de poliţiştii de la circulaţie”, scriu reprezentanţii MAI pe Facebook.

Aceştia susţin că au rămas active, din păcate, încercările de intimidare care încep cu: „Ia-mi tu permisul azi, că mâine îl iau înapoi!”, „La câţi bani am, te dezbrac de uniformă şi te trimit de unde ai venit!” sau „Eşti plătit din banii mei, nu îmi iei tu carnetul!”.

Poliţiştii speră că în curând vor saluta cu acelaşi entuziasm şi dispariţia următoarelor scuze folosite atunci când se încalcă regulile de circulaţie:
- Mi-am făcut epilare definitivă şi nu am voie să port centura;
- Nu vorbeam, şefu`, la telefon, doar ascultam ce-mi spunea;
- Nu am aruncat ţigara pe geam, mi-a căzut din mână;
- Am schimbat plăcuţele de frână şi le testam să văd dacă ţin;
- Şefu’, nu am trecut pe roşu, era auriu;
- Dar n-am băut nimic, am mâncat câteva bomboane cu alcool! (Rezultat:1,01‰!)
- Cum să fie 0,57? Am băut doar o bere. De care? La 2,5 litri;
- Am două ore de permisie de la soţie. Merg să joc fotbal, mă grăbeam, mă-nţelegeţi?
- Permisul? Păi de unde să am, ce, mi-aţi dat?
- Boss, e blasfemie să merg cu 50 la oră cu maşina asta!
- Am ieşit acum de la spălătorie şi voiam să o usuc!
- Desfundam maşina, că a avut probleme la filtrul de particule;
- Mă grăbesc, că se răceşte pizza;
- Waze-ul nu vă arată aici. Vreau să văd şi eu ordinul de serviciu.

Poliţiştii spun că cei mai creativi au fost cei prinşi conducând sub influenţa substanţelor psihoactive, dar scuzele invocate de ei nu pot fi reproduse pe Facebook.

„Indiferent de motivele invocate, rezultatul a fost acelaşi… aplicarea legii!”, au conchis reprezentanţii MAI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scuze,
circulaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici